Over ons, hét brommobielcentrum in de regio Uden en Veghel

Bij Brommobielcentrum Keldonk verkopen wij brommobielen van Ligier en Microcar. De 45 km auto’s zijn geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar. Maar wij verkopen niet alleen, wij zorgen voor een perfect én persoonlijk advies, zowel tijdens het kennismakingstraject, tot na de aflevering. Er is immers heel wat belangrijke info waar je rekening mee moet houden, zoals de wetgeving, welk rijbewijs nodig is, welke verzekering…  Je wilt toch ook niet voor verrassingen staan? Wij ook niet! Daarom kies je voor de beste brommobiel dealer in de regio Uden en Veghel.

Diensten

Je kan bij ons ook terecht voor diensten zoals leasing:  je betaalt maandelijks een vast bedrag voor je brommobiel, zonder verrassingen. Je moet enkel nog zelf je brandstof betalen. Ook met een verzekering helpen we je graag verder.

Naverkoop

Je hebt net je nieuwe brommobiel, en toert er  heerlijk mee rond. Na enige tijd moet die ook wel eens op onderhoud komen. Ook als je ooit schade zou hebben, moet dat hersteld worden. Brommobielcentrum Keldonk helpt je ook heel graag verder na de verkoop!

Geschikt voor een AM-rijbewijs

Ben je in het bezit van een AM rijbewijs? Dan mag je ook als 16 tot 18-jarigen gebruik maken van de brommobiel. Ideaal, want in een brommobiel zit je lekker droog in tegenstelling tot op de scooter. Deze brommobiel kan ook dienen als tweede autootje en is ook nog eens ideaal voor de oudere generatie.

Vragen over een Ligier of Microcar brommobiel?