Een brommobiel leasen in de regio Uden en Veghel

Wil jij graag een brommobiel? Je kan die kopen of leasen. Een 45 km auto leasen heeft veel voordelen ten opzichte van het kopen.

  • Onbezorgd een nieuwe brommobiel rijden voor een vast bedrag per maand

  • Bij het maandbedrag zijn kosten zoals afschrijving, rente, onderhoud, reparatie en vervanging van de banden inbegrepen

  • Het maandbedrag is ook inclusief all-risk Verzekering (UNIEK!)

  • Geen verrassingen, alleen nog maar tanken!

  • Jouw huidige brommobiel/auto kun je inruilen.

Ben je uit de regio Veghel en Uden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres om een brommobiel te leasen, wij zijn immers dé specialist!

Verzekering en onderhoud

Wil je de brommobiel laten checken? Kom dan even langs bij ons. Wij voeren op een vakkundige wijze onderhoud uit, zodat je er daarna weer zeker van bent dat je veilig de weg op kunt. Zoals hierboven aangegeven zit het bedrag van de verzekering ook al bij het maandbedrag in, dus je hoeft je geen zorgen te maken over deze kosten. Wij helpen je ook verder op de momenten dat je schade hebt gereden.

Vragen over het leasen van de brommobiel?

Wil je meer weten over het leasen of heb je vragen over de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op en wij vertellen je meer over private lease. Bel even tijdens kantooruren of stuur een mail. Wij staan je in ieder geval zo spoedig mogelijk te woord. Voor een kennismaking mag je natuurlijk altijd bij ons langskomen. De koffie staat voor je klaar.